onsdag, januar 17, 2007

Nyttårs-besøket vårt

Litt i seineste laget.. men tenkte at jeg måtte si noen ord allikevel.. Heidi Boklund og John Lundsett var nemelig på besøk hos oss i Liverpool fra 29. des - 3. jan. Det var utrolig koselig! Nyttårsaften ble veeeldig avslappende med middag og kortspill hjemme. Vi dro en tur til byen på kvelden for å prøve å få øye på noen raketter (Rakett-oppskytningen i Liverpool var avlyst pga sterk vind..). Det blåste noe helt sykt!! Men vi kom oss velberga hjem igjen:)
1. desember tok vi toget inn til Chester og kikka litt, og så var det jo Tranmere kamp på ettermiddagen da! Det er jo et "must" for alle besøkende..hehe.
Dagen etter leide vi bil, og kjørte litt rundt i Nord-Wales. Her var det en del fin natur og flotte bygninger å se. Skulle gjerne ha kjørt litt mer innover i Wales, men det ble det ikke tid til denne gangen.. På kvelden spanderte besøket Tapas på oss, på en spansk restaurant i byen. Der var det mye spennende og godt å smake på!!
Takk for besøket! Vi gleder oss til bryllup i Juni:)

En vindfull nyttårsaften..


Tranmere-Rotherham 2-1! :0)


Heidi og John forran en ruin i Wales


Tapas!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Eirik! Virker som det bra med både deg og Tranmere om dagen?

Hilser fra fedrelandet!

Har oppdatert bloggen min litt nå!

Anonym sa...

Ja, da håper jeg Heidi var på bloger'n også.. Dette har jeg visst aldri prøvd før... Moro å se bilder av seg sjøl da:) Vi hadde et supert opphold hos et usedvanlig godt vertskap! :) Jepp, resten får vel komme på mail. Vi gleder oss også til juni!

betha sa...

Tjohohoho frøken rachel!!! håper du har de knall der borte! vet eg lovte deg en mail, å den komme :) ka sko me gjort uten internet? :) :)