onsdag, januar 17, 2007

Rakel på blogger'n!

Javel, da har jeg endelig fått sniki meg inn på Fjeld-bloggen:) Det var jo på tide.. Mener at jeg også har blitt en fullverdig Fjeld nå, etter å ha holdt ut med Eirik i huset i 1 1/2 år.. hehe!
Jeg får prøve å skrive et innlegg i ny og ne når jeg føler jeg har noe å dele!
So long..

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Rakel!
Dumpa over denne bloggen på et vis! :) Håper du har det bra i Liverpool, og gleder meg til å lese flere Rakel-blogger!

Klem fra Liv Margrethe ( Fra førskolen på HiA! )

Anonym sa...

Det er ikke så lett å holde kontakten,nei. Det er godt vi har nettet! (vi har faktisk bredbånd på heia, tro det eller ei...) Så kan man holde litt kontakt.

Jeg går på spes.ped, ja. Det er kjempespennende! Dette semesteret tar jeg spes.ped 2 , et semester som jeg har store forventninger til. Første semesteret var veldig skolepreget, men nå snakkes det mye mer om barnehage. Vi har tilogmed ei bok på pensum som heter spedbarnsalderen! Så jeg gleder meg. Til uka reiser vi til Grimstad, på Samspillsseminar....

Går på Spes.ped heltid. Var en av de to heldige førskolelærerene som kom inn! Litt rart at det bare er to førskolelærere, i og med at de snakker så mye om tidlig forebygging og samspill.... Men tror de skal forandre på systemet til neste år, sånn at det blir litt mer likt mellom allmennlærerene og førskolelærerene mht å komme inn på spes.ped. Så da kommer du inn! :)

Du kan regne med at du finner meg på HiA til høsten igjen også. Vet ikke helt hva det blir, men jeg føler meg ENDA ikke helt klar for å tre inn i rollen som fskl. Skjønner godt at du ikke ville det der borte.... Jeg syns tanken kan være skummel nok her hjemme.

oi, dette blei visst litt langt. Men det var så lenge siden... :)

Har lagt deg til som MSN kontakt! :) Så jeg kan vel si: snakkes!

Klem fra Liv M

Ps! Godt at du husket noen smil og litt latter også! :)