onsdag, februar 21, 2007

Besøk fra Berrrgen:)

I helga som var hadde vi besøk av Tine og Torbjørn. Det var kjempe koselig!! På fredag ble det vandring rundt i vår kjære by Liverpool, med bl.a shopping og kinobesøk hvor vi så "Blood Diamond". Den kan anbefales! Den var grusom, men veldig bra... Hvis du ikke allerede har sett den, så ta en titt her: http://blooddiamondmovie.warnerbros.com/
På lørdag dro vi til Manchester, først og fremst for å se på fotballkamp. Endelig gikk Torbjørns drøm om å se Manchester United i oppfyllelse;) Man U spilte mot Reading FC i FA-cupen. Kampen endte 1-1. Jeg syns det var ekstra gøy å se Solskjær spille jeg da:)
Søndag var det strålende vår-vær. Så etter at vi hadde vært på møte, rusla vi litt i Sefton Park, og dro så inn til byen. På kvelden ble det Settlers-spilling hjemme i stua. Alt i alt en veldig koselig helg!

Old Trafford

Sefton Park

Middag på Weatherspoon

5 kommentarer:

Kristin-Bistin-Bo-Bistin sa...

jasså, dåkk har jo så og sei vårvær, mens vi har så my snø at æ kan itj sjå længer enn te lyktestolpa rett uttafor vinduet.. Crazy tilstands..

Rakel sa...

Uff, har lest om det kaotiske været på sørlandet for tida ja... Høres ikke så fristende ut..! Får håpe at vår-været kommer til dere også veldig snart:)

Erik Andreassen sa...

Hei Eirik og Rakel!
Hyggelig å finne frem til bloggen deres. Virker som dere har det bra i "Over nesten there" (Det er jo ikke så langt som "over there"). Men det er ikke så galt her i Oslo heller. Ikke alltid. Håper dere får en fin tid videre!

Anonym sa...

Ser ut til at dere har hatt ei kjekk helg!

Sigleiv sa...

Hei Eirik, nå er det slik at jeg og Vigdis skal gifte oss 25 august. Ville bare spre det glade budskap.

Hilsen Sigleiv!