mandag, februar 25, 2008

Back in Liverpool:)

15.-20. februar var vi på besøk i Liverpool. Det var veldig koselig å komme tilbake til byen, og treffe igjen mange av folka som vi ble kjent med i fjor. Vi hadde fantastisk fint vær, så ikke en eneste sky før dagen vi reiste hjem.
Turen besto av å treffe folk fra menigheten, Eiriks fotballvenner og mine kollegaer, shopping, fotballkamp (Tranmere vant!!), tur i Sefton Park, spise masse god mat og nyte livet:)


A wonderful sunset by the river Mersey!

5 kommentarer:

Anonym sa...

RAKEL!! Så morro.. Hvordan står det til?? JA til tross for dårlig med oppdatering på bloggen så er vi veldig lykkelige og koser oss masse. Adrian stortrives i Norge og elsker snø. Idag laget han en snømann større enn seg selv i barnehagen, vet ikke hvem som syns det var mest gøy, han eller småungene..
Håper dere har det topp! For en flott fyr du har funnet deg også.. vi er visst blitt voksne...
God klem Trine

Trine Hanken sa...

Førskolelærer?? Så bra.. det skal jeg faktisk begynne på til høsten. Nå har jeg endelig klart å bestemme meg.. Jeg har jobbet som assistent for en 8 år gammel jente siden vi flyttet hjem, der jobbet jeg også et år før AUstralia. så det har vært spennende. Skal jobbe til og med juni, og så tar vi oss en god ferie, før jobb og studier i august.
JObber i tillegg ekstra vakter på sykehjem, og skal muligens lese meg opp til en hjelpepleieeksamen nå i vår. Får se hva jeg får til. Skal ta førskolelærer på deltid, over fire år, slik at jeg får jobba en del ved siden av i tillegg til å bruke tid i menigheten. Med fult studie og alt vi er med på blir det litt i meste laget. så det blir spennende...
Kjekt å høre at dere trives i sør..
Si for all del fra om dere kommer på disse trakter..
Hadde vært moro å treffes...
Ha en herlig helg!!!
Trine

mie sa...

Å, dere er så HELDIGE.....kjenner jeg savner Liverpool når jeg ser på bildene deres og leser om Alphaturer, weekends away med kirken osv....Vi har mange ganger tenkt at vi må ta oss en tur tilbake for å hilse på, men det er liksom ikke bare-bare når vi har barn da...
Ellers er det jo morsomt å se Trine her inne også da, verden er jammen fryktelig liten!!! Hallo Trine! ; )

renatis sa...

Hei! Jeg ante ikke du hadde bloggeside!!!! Hvordan går d med deg?

Så du trenger mobil altså:) Nei, har ikke solgt min enda. Tenkte ca 1500,- (ny pris er ca 4000 ulåst uten abonnement) kommer an på om du skal ha med minnebrikke eller ikke. Hva tenker du? Du kan ringe meg også!

Anonym sa...

Takk for kommisss på bloggen;) Visste ikke at dere hadde blogg, så det var jo en meget hyggelig oppdagelse:) Skal nok følge med her fremover tenker jeg....Dere må kose dere massevis i påska, så snakkes vi frisk og opplagt til siste innspurt etter ferien=)