mandag, mars 19, 2007

Invasjon fra Skien..!! ;)

7.-12. mars hadde vi besøk av Karine (Eiriks eldste søster) med familie. Vi var litt spent på hvordan det skulle gå med så mange folk i huset, men det gikk veldig bra!! Vi hadde noen kjempefine dager sammen.
Den ene dagen dro vi til "Blue Planet Aquarium" litt utenfor Liverpool. Det var stas! Masse fint og spennende å se. Høydepunktet var en 70 meter lang undervannstunnel. Vi gikk midt inni et gigantisk akvarium med stooore haier og mange andre fisker. Det var en stor opplevelse! Ikke hver dag du ser inn i gapet på en levende hai...
Ellers så gikk tida med til shopping og sightseeing i Liverpool:) Tusen takk for besøket, vi gleder oss til å se dere igjen til sommeren!

Her er vi ved Albert Dock

Taco hjemme i stua:)

På Akvariet, inni tunnellen!


Hai!!

Nemo! Legg merke til den ene fisken
som har veeldig dårlig tid;)

En rar skapning... Ove.

Enda en raring! Murénen Karl.

4 kommentarer:

Kristin-Bistin-Bo-Bistin sa...

Familiebesøk e STAS, om du bor i Kristiansand eller England. GLAD påsk!

adeleid sa...

Jasså,så dere skal ikke hjem til påske? det skal vi da. :) blir kos. jeg har fått blogg. www.hakkepeil.blogspot.com. vet ikke hvordan påsken er i england men her er det nydelig vær..Ha en fantastisk påske!!!

adeleid sa...

hvordan får dere forresten lagt inn bildet av dere selv??

Rakel sa...

Gratulerer Adeleid!! Vi skal ikke hjem nei, men blir en liten tur til Skottland nå. Så det blir jo spennende! Vi kan jo avtale å ringes en dag i påska. (Det er jo billig for oss å ringe til hustelefon), så kan jeg prøve å forklare deg åssen du legger inn bilder og sånn, hvis ikke du finner ut av det:)
Må dra nå, Skottland kaller! Er hjemme igjen onsdag kveld tenker jeg. Snakkes!