lørdag, oktober 21, 2006

besøk besøk!

Har vært litt besøk her i det siste... Forrige helg var min kjære bror Vegard og kjærsten Elin her. De kom opp på lørdag kveld og var her til tirsdag formiddag. Gjorde det vanlige, gikk rundt i byen, var innom et par museer, og selvfølgelig katedralene! Var faktisk oppe i tårnet på den anglikanske katedralen, 100 meter oppe. Desverre var det litt disig, så så ikkeså langt man kunne ønske, men moro var det! En god helg det også.
Beklager Vegard, men det var jo dumt du måtte se ditt første QPR-tap...


Denne helga har Åge Harald og Jørgen vært på besøk. Fredagen dro vi tilChester for blant annet å se Chester-Hartlepool. Det var artig, spesielt siden vi tok en lang snarvei til kampen :) Og i tillegg var det visst nok rundt 100 norske fotballsupportere der! På en 3.divisjonskamp! Viser vel litt av interessen som nordmenn har for engelsk fotball, og heldigvis ikke bare for gutta som tjener x-antall millioner i året...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Konge med Engelsk fotball i lavere divisjoner, Eirik!

Planer om å engasjere meg litt mer på området. Blitt mye Sandefjord i år, ikke hatt tid til å tenke så mye på balløya.

Eirik Fjeld sa...

Du får engasjere deg etter at Sandefjord har tatt hjem cupen!!!

patrick sa...

hei du...er det stress å komme seg fra london til dere??

og hvordan gjør man det??

Eirik Fjeld sa...

Heisann Patrick! Det er ikke stress nei, bare å sette seg på toget fra Euston... Så kommer man tøffende inn på stasjonen i liverpool... :) har du planer om en London-tur? Når?