torsdag, november 08, 2007

På tide med en oppdatering?!?

Ojojoj... det var lenge siden denne siden har blitt oppdatert. Den døde litt ut etter at vi kom hjem igjen til Norge...
En oppdatering fra sommeren:
Vi flytta tilbake til Norge i midten av juni. Det var veldig rart, og ganske trist å dra fra alle de herlige menneskene vi har blitt kjent med..! Men sånn blir det jo når man flytter rundt. Vi har ihvertfall hatt et fantastisk fint år i Liverpool:) Angrer ikke et sekund på at vi flyttet dit!

Resten av juni gikk med til to bryllup. Broren til Eirik, Vegard giftet deg med sin kjære Elin, og min skjønne venninne Heidi fikk endelig sin John:) Det var to flotte bryllup!
Juli ble stort sett tilbrakt i Skien sammen med familie og venner. Koselig å treffe alle sammen igjen! Herlig å nyte sommerdagene, og bare kunne slappe av:) Vi feiret også min mormors 80års-dag, og min lillebrors konfirmasjon. Så det var mye på programmet! Og masse mat og kaker, som det alltid er når vi er hjemme i Skien;)

I August flyttet vi ned igjen til Kristiansand. Vi var så heldig å få tak i et greit å billig sted å bo på Grim, så det er vi takknemlige for! Det var litt rart å være tilbake i byen i begynnelsen, men nå har vi fått vendt oss til det, og trives bra:)
Jeg studerer nå på Universitetet her! Tar ett år med spesialpedagogikk. Det er veldig spennede, men litt slitsomt nå som det nærmer seg eksamener... Ellers så jobber jeg litt i en barnehage, og litt på Bok og Media.
Eirik tar siste året på Ansgar med praksisk teologi. Der trives han godt. Han har også fått jobb på Spenst treningssenter, så det blir en del trening på oss begge to for tida:)

Det var en kort oppdatering, får prøve å bli litt flinkere heretter;)
So long...

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei, det var lenge siden det..Så kjekt med oppdatering på hva dere driver med fortiden :)! Kjekt at vi er innom bloggene til hverandre og greier å holde litt kontakten på den måten...Men duh..Hva er postadressen din i Kristiansand? Kanskje jeg sender et godt gammeldags brev en dag? Guds Fred!

Marie Annette